Kahraman TV

Gıda Sektörünün Devi Ankara Makarna'nın Temsilcileri MFM'de Buluştu

KAHRAMANMARAŞ

Gıda Sektörünün devi Ankara Makarna'nın temsilcileri MFM Vizyon'da bir araya geldi.

Ankara Makarna'nın temsilcileri, Kahramanmaraş'ta toptan gıda tedariğinde başarılı işlere imza atan MFM Vizyon'da buluştu.

Ankara Makarna Saha Müfettişi Tufan Gündüzalp ve MFM Vizyon Toptan Gıda Yöneticisi Mehmet Bayazıt Kahraman TV mikrofonuna konuştu.

Güzdüzalp yaptığı açıklamada:

"KALİTE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Ankara makarna hakketen firma olarak kalitemizden hiç ödün vermiyoruz. O açıdan yani Ankara makarnanın kalitesi konusunda söylediklerinize katılıyorum. Bu sayede de yıllardır pazar lideriyiz Türkiye’de. Kalite bizim için olmazsa olmaz birinci sırada geliyor. Kahramanmaraş’ta da bayimiz sağ olsun çok iyi temsil ediyor, iyi işler çıkartıyor. MFM ailesinden çok memnunuz, onlara kolaylık ve başarılar diliyorum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor, hepimiz bunu biliyoruz. Sadece gıda da değil bir çok üründe inanılmaz fiyat artışı var. Biz tabi makarna üreticisi olarak tamamen buğday fiyatına bağlı hareket etmek durumunda olan bir sektörde çalışıyoruz. Firmamız bu konuda çok hassas davranıyor o kadar hassas hesaplarla fiyatlar oluşturuluyor ki. Biz piyasadan fiyattaki düzeltmeler konusunda şikayet aldığımızı düşünmüyorum. Temel gıda maddelerinin fiyatları ile karşılaştırdığımızda bir paket makarna fiyatının makul bir seviyede olduğunu söyleyebilirim." ifadelerine yer verdi.

MFM Vizyon Toptan Gıda Yöneticisi Mehmet Bayazıt ise:

"ANKARA MAKARNA FİYAT GEÇİŞLERİNİ FRENLEYEN BİR FİRMA"

"Ankara Makarna'nın 2019 Aralık ayından beri distribütörlüğünü yapıyoruz. Distribütörlüğünü yaptığımız en iyi ürünlerden bir tanesi. Ankara makarna fiyat geçişlerini frenleyen bir firma. Sahadaki tüm tüketim noktalarının tedariğini en iyi yapan firma. Distribütörlüğünden memnunuz. Ankara Makarna Türkiye genelinde bir numara olduğu için biz sadece lojistik hizmeti yapıyoruz diyebilirim. Sahadaki bütün marketlerde ürün bulunurluğunu sağlıyoruz. Ankara Markanın gücüyle MFM’nin gücünü birleştirerekten yol alıyoruz." dedi.

https://kahramantv-com.cdn.vidyome.com/embed/fKHfLTOiosS.html
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.