Kahraman TV

Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş'ta Üye Çalışmalarına Başladı

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye' deki en çok üyeye sahip 4. Sendika olmayı başaran Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş ' ta teşkilatlanma ve üye çalışmalarına başladı.

İl Temsilciliğini tüm Türkiye' de tanınan ve sevilen Mehmet Cansever ' in getirildiği sendika, çalışanların haklarını arama ve savunma konusunda diğer sendikalardan farkını ortaya koymuş durumda.

Basın açıklaması yapan Kahramanmaraş İl Temsilcisi Mehmet CANSEVER " Tüm Türkiye' de Atatürk Ve Cumhuriyetine bağlı kalarak, kanunlar çerçevesinde Sağlık Çalışanı arkadaşlarımızın haklarını savunmak için kurulan sendikamız, hiçbir siyasi partinin ön veya arka bahçesi olmadan, sadece çalışanların menfaatleri doğrultusunda gerçek anlamda sendika çalışması yapmaktadır.

“MÜCADELEMİZ KAHRAMANMARAŞ’TA BU YÖNDE OLACAKTIR”

Sağlık camiası gerçek bir sendikanın hasreti içerisindeydi, mevcut yetkili sendika ve temsilcileri mevcut iktidar partisiyle hareket edip, maalesef kendi çıkarları için çalışanları unuttular.

“KOKUŞMUŞ BİR DÜZEN VE SİSTEM İNŞA ETTİLER"

Torpil, adam kayırma, Liyakatsiz Yönetici atamaları ile adeta sağlık camiası bataklığa dönüştürüldü.

Genel Sağlık İş olarak tüm bu olumsuzluklarla gerçek anlamda mücadele edip, bu bataklığı kurutmak için çalışıyoruz.

Kahramanmaraş İl Teşkilatlanmamıza başladık. İnşallah en kısa zamanda Türkiye genelinde olduğu gibi burada da büyüyeceğiz.

Sendikamız teşkilatlanmasında görev almak, üye olmak ve mücadelemizde bize destek olmak isteyen tüm Sağlık Çalışanı arkadaşlarımız 0553 616 09 81 numaralı telefonumdan 7-24 bana ulaşabilirler.

Gelin rahatsız olduğunuz, haklarınızı savunmayan, hiçbir kazanım almayan, göstermelik reklam ve teşekkürlerle sizleri kandıran, bu bataklığı beraber kurutalım ve Türkiye'nin yeni Sağlık düzenini beraber inşa edelim". Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.