Kahraman TV

Genç Muhtar Adayı Pınarbaşı Mahallesi’ne Yeniliklerle Adım Attı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Cuma Ergen, 23 yıllık yöneticilik ve idarecilik mesleğini vatandaşlar için devam ettirme kararı aldı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte birçok mahallede muhtar adayları belirlendi. Kahramanmaraş’ın havası ve suyuyla en önemli mahallelerinden biri olan Pınarbaşı ise adaylık yarışının en önemli olduğu konumlardan biri oldu. Mahallenin güzelliklerini yaşatacağını ve birçok farklı projeye imza atacağını söyleyen Muhtar Adayı Cuma Ergen, mahalle halkıyla istişare ederek kararlarını alıyor. Pınarbaşı için daha önce verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden Ergen, hedeflerinden şu sözlerle bahsetti: “Pınarbaşı Mahallesi Kahramanmaraş’ın en gözde ve köklü mahallesidir ancak kaderine terk edilmiştir. 5 yıldır verilen ve tutulmayan sözleri gerçeğe dönüştüreceğiz. İhtiyar heyeti için dinlenme tesisleri, taziye evi, kütüphane, doğalgaz, kadınlar için kurs yerleri, gençler ve çocuklar için kapalı yüzme havuzu faaliyetlerini gerçekleştireceğim. Devletin tüm kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek mahallemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet alacağıma ve hep bu doğruluk düsturuyla çalışacağıma söz veriyorum”

"Halka Hizmet Hakka Hizmettir"

Aday Ergen, 24 yıldır ikamet ettiği Pınarbaşı Mahallesi için elinden geleni yapacağını vurgularken, "ben halka hizmet hakka hizmettir diyerek bu yola çıktım. Doyduğum ve yetiştiğim mahallenin en iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden hizmet etmekte kararlıyım. Mahallede yaşayan tüm vatandaşlarla, istişare ederek kararlar vereceğiz. Gencinden yaşlısına kadar birlikte adım atarak her zaman en iyiye doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Yorumlar (2)

Mustafa can demir 6 Ay Önce

23 yıldır yöneticilik yapan adam mı genç? Bende 23 yaşında diyeceksiniz sandım. Bırakın şu gofti haberciliği ya

Mustafa Can Demir'i rezil... 1 Ay Önce

Erken yaşta çalışmaya başlayan insanlar için az bir süre hatta. Aklınızın etmediği konulara karışmayın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.