Kahraman TV

Gedikli: EYT Problemini Çözecek Olan İktidar Partisi!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş EYT İl Temsilcisi İsmet Gedikli "EYT problemini çözecek olan muhalefet partileri değil neticede İktidar Partisi" dedi.

Kahramanmaraş EYT İl Temsilcisi İsmet Gedikli sokak röportajında şu ifadeleri kullandı;

"EYT'de önemli aşamalar kaydedildi. Buda tabi kendi kendine olmadı. EYT Fedresyon Başkanı Gönül Boran Özüpak hanımefendi öncülüğünde yıllardan beri devam eden bir mücadele sonunda inşallah başarıyla sonuçlanacak gibi gözüküyor. Çünkü EYT problemini çözecek olan muhalefet partileri değil neticede İktidar Partisi .

KURALLAR DEĞİŞTİ

İktidar Partisi bu güne kadar cumhur ittifakı EYT problemini göz ardı ediyordu gündemine almıyordu ama yıllardan beri muhalefet partilerini EYT'ye sahip çıkması,bizlerin sorunlarına sahip çıkması sonunda cumhur ittifakının da dikkatini çekti. Ve inşallah şuanda cumhur ittifakının gündeminde ve son 1 yıldan beri Ak Parti Gurup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu olsun Vedat Bilgin Bey olsun sürekli EYT çalışmasının oduğunu televizyonda bizlere söylüyorlar. Biz EYT'liler zaten bu işin eninde sonunda çünkü halk gasbı var ortada halk mağduriyeti var. Ortada bir imtiyaz istemiyoruz. Ayrıcalık istemiyoruz. Kazanılmış bir hakkımız vardı bizim. EYT'ye girişte çalışma şartı sigorta primi belliydi. İşe girdikten yıllar sonra kurallar değişti. Bunları tekrar izah etmeye gerek yok.

EYT KONUSU GELECEK

EYT'liler biliyor, aslında tüm kamuoyuda biliyor. Ama kısaca öyle anlayatım, neticede Ak Parti ve MHP cumhur ittifakı olarak ve Mustafa Destici, bununda gayretleriyle sona yaklaşıldı. Artık malumun ilanı kaldı diye düşünüyoruz. Çünkü açıklamalar böyle. Aralık ayda TBMM'ne EYT konusu gelecek, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında onayıyla inşallah Ocak ayından itibaren bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyoruz" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.