Kahraman TV

Gece Gündüz Demeden Çalışıyorlar: Hedef Kaliteli Ürünleri K.Maraş İle Buluşturmak

KAHRAMANMARAŞ

Tütüncü AVM gece gündüz demeden çalışıyor. Hedefleri ise en kaliteli ürünleri Kahramanmaraş'a getirmek.

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar: ''Tütüncü AVM bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi ve mobilya bölümünde de Tütüncü AVM, Kahramanmaraş'ta çok ciddi bir yere sahip." dedi.

İnegöl'de gerçekleştirilen mobilya fuarından Kahramanmaraş için yeniliklerle döndüklerinin altını çizen Bayraktar: ''İnegöl'de MODEF Fuarına katıldık. 5 gün boyunca tüm İnegöl Fuarındaki prestij mobilyaları bünyemize kattık Allahın izniyle. Kahramanmaraş hazır olsun önümüzdeki günlerde ürün sevkiyatlarımız başlıyor inşallah. Bomba ürünleri bomba fiyatlara Tütüncü AVM'den yeni trend ürünleri temin edebilirler.'' ifadelerini kullandı.

TÜM ÜRÜNLERDE 36 AY ELDEN TAKSİT İMKANI

Yaptıkları her yeniliğin Kahramanmaraşlılar için bir kazanım olduğunu vurgulayan Bayraktar: ''Söylediğimiz gibi çok güzel yeni ürünler geliyor, tüm müşterilerimizi yeni ürünleri görmek üzere Tütüncü AVM mağzalarımıza bekliyoruz. Herşey Kahramanmaraşlılar için, Tütüncü AVM Kahramanmaraşlıların kaliteli ürün, güzel görsel mobilyayı uygun fiyata alması için Tütüncü AVM gece gündüz demeden çalışıyor. Mağzalarımızdan ne alırsanız alın 36 ay elden taksit imkanı sunuyoruz. Herşey güzel vatandaşlarımız için. Tütüncü AVM her zaman Kahramanmaraş'ın cebini düşünen bütçesini düşünen bir AVM. Biz her şekilde Kahramanmaraş için elimizi taşın altına koymaya hazırız.'' ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.