Kahraman TV

Furkan Kamalak "Memleket Meselesi" Programına Konuk Oldu

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. M. Furkan Kamalak, katıldığı Memleket Meselesi programında önemli bir açıklamada bulundu.

Kahraman TV ve Tivi 46 Ortak Canlı Yayın, "Memleket Meselesi" Programının ilk konuğu İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. M. Furkan Kamalak oldu.

Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın'ın sorduğu soruyla açıklamalarına başlayan Kamalak Canlı Yayında:

"GENEL BAŞKANIMIZ HALKIN ARASINDAN BİRİ"

"Şimdi burada şöyle bir şey var. Genel başkanımızı bireysel olarak tanıyan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Genel başkanımız son derece alçakgönüllü halkın arasından birisi. Yani insanların özlemiş olduğu, önemsenme. Biz siyasetçiler olarak konuşmaya alışkınız ama net konuşayım burada biraz özeleştiri yapmak lazım. Dinlemeye çok alışık değiliz biz konuşuruz isteriz ki karşıdakiler bizi dinlesin.

"SEÇMEN VELİNİMETTİR"

Genel başkanımız burada olduğu gibi rol yapmaksızın dinleme yolunu seçti. Ki bu yola çıkarken kendisine bir şey ifadesi var; seçmen velinimettir. Bunu bir esnaf ziyareti sırasında esnaflarımıza da söyledik. Örnek veriyorum bir marketten alışveriş yaparsınız ürün hatalı çıkar, bozuk çıkar ya iade edersiniz ya da bir sonraki alışverişi iyi yapabilmek için bu konuda uyarırsınız. Ama ikinci kez aldığınızı da ürün bozuk çıkarsa dersiniz ki ha bu adamda bir sorun var. Başka bir markete yönelirsiniz başka bir çözüm bulursunuz. Ama şimdi Türkiye’de yıllardan beri süregelen Siyaseti hep seçim döneminde seçmene ulaşmak var ama seçim döneminden sonrasında unutulan bir seçmen kitlesi var. Kimi zaman da çantada keklik olarak gözüken bir seçmen var. Genel başkanımız bu algıyı kırdı. Bizlerede talimatı bu durumda. Seçmem bizim velinimetimizdir. Seçmen, sadece seçim zamanında konuşup dinlenilen,vaat verilen birisi değildir." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.