Kahraman TV

Fırat Görgel, Yapılacak Yeni Konutların Teslim Tarihini Açıkladı!

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel seçim sonrası Kahraman TV mikrofonuna konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel seçim sonuçları, Kahramanmaraş'a yapılacak konutlar hakkında Kahraman TV'ye açıklamalarda bulundu. Görgel yaptığı açıklamda; “Öncelikle tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2. Tur seçimlerinden önce Kahramanmaraş’ta sandıkları patlatacağız demiştim. Beklediğimiz gibi bir sonuç çıktı. Tabi bu sonuçlarda belediyelerimizin Milletvekillerimizin teşkilatımızın payı var. Fakat Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı ciddi manada bir teveccühü vardı. Deprem sonrası şehrin yeniden toparlanması lazım. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza güven olması gurur verici.”

“BU SEFER BÜYÜK ŞEHİRLERDE BİRİNCİ OLDUK”

“Geçmişteki seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek konusunda Kahramanmaraş 2. Veya 3. Sırada oluyordu fakat bu seçimde Büyükşehirler arasında ilk sıraya yerleştik. Buda bizim için gurur verici.”

KONUTLAR NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Kahramanmaraş’a yapılacak konutlar hakkında konuşan Görgel; “Henüz dört ay geçti ve burada yapacağımız işler çok fazla. İnsanların barınma ihtiyacını karşılama noktasında kalıcı konutların neredeyse yarısının temeli atıldı. İnşallah diğerlerinin de temelini atarak 1 yıl içinde konutlar tamamlanacak. Ağustos ayında ise vatandaşlara teslim edilmeye başlanacağını düşünüyoruz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.