Kahraman TV

Fırat Görgel: Milletvekili Aday Adaylığı Niyetim Yok, Görevimin Başındayım

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel Kahraman TV’ye yaptığı açıklamada milletvekilliği aday adaylığı sürecine ilişkin konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel Kahraman TV’ye Özel konuştu. 

“KAHRAMANMARAŞ’I ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ”

Başkan Görgel yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ta vatandaşlarımızın hayatlarının normalleşmesi adına çalışıyoruz. Konteyner kentlere vatandaşlarımızı yerleştirmeye başladık. Kalıcı konutlarımız ile ilgili de temellerimizi attık. İnşallah 1 yıl içerisinde depremden etkilenen vatandaşlarımızı kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Vatandaşlarımızın konforunun artması adına mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımız merak etmesin. Kahramanmaraş’ı eskisinden daha güzel hale getireceğiz. 

“BİZİM BİRİNCİ GÜNDEMİMİZ SEÇİM DEĞİL, DEPREM”

Bizim birinci gündemimiz seçim değil, gündemimiz deprem. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak. Hayatın olağan akışında seçimde gündemlerimizden birtanesi. Kahramanmaraş teşkilatları olarak seçime ilişkin sürecide takip ediyoruz. Aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Şuana kadar milletvekili aday adaylığı için 75 kişi başvuru yaptı. Herkes için hayırlı olsun. Aday adaylığı süreci 22 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek. 

“ADAY ADAYI OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Ben milletvekili aday adayı olmayı düşünmüyorum. İnşallah İl başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Benim için önemli olan bu yapı içerisinde şehrimize hizmet etmek. O yüzden aday adaylığı başvurusunda bulunmuyorum. Böyle bir niyetim de yok. İl başkanı olarak partime, Kahramanmaraş’a hizmet etmeye devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.