Kahraman TV

Fırat Görgel: Köprülü Kavşak İle Bölgedeki Trafik Sorununu Ortadan Kalkacak

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 80 milyon liralık yatırım bedeli ile Kahramanmaraş’a kazandırılan Tevfik Kadıoğlu Bulvarı İle ilgili Kahraman TV’ye özel açıklamada bulundu.

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 80 Milyon Liralık yatırım bedeli ile Kahramanmaraş’a kazandırılan Tevfik Kadıoğlu Bulvar İle ilgili Kahraman TV’ye özel açıklamada bulundu.

Köprülü Kavşağı 90 günde yapılacağı sözünü veren Hayrettin Güngör yönetimindeki Büyükşehir Belediyesine tebriklerini ileten Görgel: “Dolu dolu bir gün yaşadık gerçekten. Öncelikle Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal beyefendi ile sanayide esnaflarımızla bir araya geldik. Onlarla sanayide yapabileceğimiz neler var, küçük esnafımız ile oradaydık. İstişare ettik, güzel bir program oldu. Akabinde engelli çocuklarımızla bir araya geldik. Şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Sonrasında da tabi gerçekten Büyükşehir belediyemizi tebrik ediyorum. 90 günde, tam dediği zamanda çok güzel bir eseri şehrimize kazandırdı. Tevfik Kadıoğlu bulvarı 80 milyonluk bir yatırım. Önemli bir yatırım Kahramanmaraş için. Kahramanmaraş'ın o aksında önemli yerler var. Turizm alanları var.” İfadelerine yer verdi.

“TRAFİK SIKINTISI ORTADAN KALKACAK”

Yapılan köprülü kavşağın trafik sorununu ortadan kaldıracağına dikkat çeken Görgel: “Yedikuyular Mevkii’ne çıkan yol gerçekten trafik sıkıntısını yaşandığı bir yoldu. İnşallah bu vesile ile bu trafik sıkıntısı da ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum. Çok güzel eli ayağı düzgün bir köprülü kavşak alt geçit olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. ”ifadelerini kullandı.

HABER: HASAN ÇİFTÇİOĞLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.