Kahraman TV

Fırat Görgel: Hayal Denen Eserleri Ülkemize Kazandırmaya Devam Edeceğiz

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel partisinin 4. Büyük Olağanüstü Kongre sonrası sosyal medyadan açıklamada bulundu.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti. Partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosunun belirlendiği kongrede, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listede Kahramanmaraş'tan, Kahramanmaraş Eski Milletvekili ve Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Türk İslam Karakoç yer aldı.

MKYK listesinin belirlenmesinin ardından, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Görgel açıklamasında, "AK Parti 4. Büyük Olağanüstü Kongremiz ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu'muz (MKYK) ülkemize, AK Parti'mize hayırlı olsun. MKYK listesinde görev alan 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mahir Ünal ve Hemşehrimiz Türk İslam Karakoç'u tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aşılmaz denen engelleri aşmaya, hayal denen eserleri ülkemize birlikte kazandırmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.