Kahraman TV

Fırat Görgel: Bu Seçimden de Zaferle Çıkacağız

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 6’lı Masayla İlgili Kahraman TV’ye açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Kahraman TV’ye yaptığı açıklamada’Ak parti teşkilatlarımızın hepsi sahada vatandaşlarımızla beraber her gün her saat onların derdini dinliyor ihtiyaçlarını taleplerini karşılamaya çalışıyor. Aramızda milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızda ilçe başkanlarımız il teşkilatımız çok güzel bir uyum var. 

K.MARAŞ'TA TARİHİNİN EM İYİ UYUMU BU DÖNEMDE
Gerçekten belki de Ak Parti Kahramanmaraş tarihinin en iyi uyumlarından birini yaşıyoruz. Bu bizim için çok sevindirici bir gelişme o yüzden inşallah 2023 seçimlerine doğru gümbür gümbür gidiyoruz. İnşallah orada da Allah’ın izniyle bu gayretlerimizin sonucunu vatandaşlarımızdan görürüz diye umut ediyoruz. 

AK PARTİ K.MARAŞ 2023 SEÇİMİNE HAZIR
2023 seçimlerinde Kahramanmaraş hazır ak parti teşkilatları hazır tabi buralarda organizasyonlar bu yatırımlar hepsi aslında hepimiz için Recep Tayyip Erdoğan’ın Vizyonu hepimiz onun adeta buradaki temsilcileri olarak onun memleketimize yapmış olduğu hizmetlere tüm Türkiye ye yapmış olduğu hizmetlerin Kahramanmaraş yansımalarını yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza onun bu güne kadar ki anlayışını bizlerde vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Allaha şükürler olsun dediğim gibi çok önemli bir uyum var. İlçe başkanlarımız teşkilatlarıyla beraber çok iyi çalışıyorlar. İl teşkilatımız da keza öyle gençlik kadın kolları başkanlarımız teşkilatlarıyla öyle. Belediye başkanlarımız Millet Vekillerimiz sağ olsun çok uyumlu çalışıyorlar. Kahramanmaraş ak parti teşkilatlarımız seçime hazır inşallah bu güne kadar vatandaşımızın bize vermiş olduğu teveccüh bir kez daha layık olmaya çalışacağız. 

SEÇİMDEN YİNE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
Oylarımızı arttırarak 2023 seçimlerinden yeni bir zaferle çıkacağız. Kahramanmaraş ak parti teşkilatlarının inşallah 2023 seçimlerinde 1’nci olacağını canı gönülden inanıyorum bu havayı görüyorum. Gittikçe daha da bu hissiyatım güçleniyor nitekim bu gün görüyoruz işte 6’lı masanın halini masa çatlamaya başladı. Daha bir aday bile belli olmayan 90’lı yılların o ne yazık ki garabet özlemiyle millete umut vermeye çalışan ama millet 90’lı yıllarda o bunların bahsetmiş olduğu sistemleri çok gördü ne yazık ki çok acı çok sıkıntılar çekti. 2000’li yıllarda ak parti iktidarıyla bu sıkıntılardan kurtardık bizim vatandaşımız ferasetlidir. Allah’ın izniyle yine 2023 seçimlerinde bizi bir kez daha zaferle bu seçimden çıkartır’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.