Kahraman TV

Etnospor Festivali Kahramanmaraş'ta Yapılacak

KAHRAMANMARAŞ

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı, TÜRES Kahramanmaraş Şube Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, Kahraman TV canlı yayınında soruları yanıtladı.

Dijital Ekran'ın canlı yayın konuğu olan Serhan Erdoğanyılmaz, Kahraman TV'ye birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta turizmin önemli merkezlerinden biri olan Başkonuş Yaylası'nda Etnospor Festivali'ne ev sahipliği müjdesini veren Erdoğanyılmaz, Kahramanmaraş için her zaman daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Kendisini eleştirenlere de yanıt veren Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı, "Biz turizm yapmaya çalışıyoruz. Bırakın yapalım. Biz neden turizm yapıyoruz? Geleceğin çocukları rahat etsin diye. Bu şehrin siyasetçisi var, memuru var,bürokratı var. Küstürmeyin bu insanları." ifadelerinde bulundu.

"BAŞKONUŞ YAYLASI, ŞEHRE 15 MİLYON TL KAZANDIRDI"

Başkonuş Yaylası'nın Kahramanmaraş'ta turizm merkezlerinden biri olmasıyla şehre de ekonomik olarak katkıda bulundukları ifade eden Erdoğanyılmaz, "Başkonuş Yaylası'nın bu şehre bıraktığı para 15 Milyon TL. Ne için bu para? Bu şehre hizmet yaptığımız için, turizm yaptığımız için." dedi.

ZEYNEP BASTIK İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Eski değerleri ortaya çıkarmaya önem verdiğini dile getiren Serhan Erdoğanyılmaz, Başkonuş Yaylası'nda okçuluk, binicilik gibi alanlarının yanı sıra, konser alanlarının da yapılacağını belirtti.

Zeynep Bastık ile görüşmelerin yapıldığını ifade eden Erdoğanyılmaz, başka ünlülerle görüştüklerinin müjdesini de vererek Başkonuş'ta cazibe merkezinin yaratılacağının müjdesini verdi.

Kahramanmaraş'ın daha iyi yerlere ulaşması için herkesin bir araya gelmesi gerektiğini savunan Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı, "Şehrin bütün dinamikleri ile bir araya gelelim. Birlikten güç doğar." dedi.

Sektörün sıkıntılarını dile getirerek 'Maraş Milliyetçiliği' eleştirilerine de açıklık getiren Serhan Erdoğanyılmaz " Maraş Milliyetçiliği'nin milleti galeyana getirmek değildir, mangalsız piknik meselesi de değildir. Maraş Milliyetçiliği; Kahramanmaraş'ı doğru yerlerde doğru işlerle temsil etmektir. 'Benim Adım Melek' dizisinde Kahramanmaraş Paçası'nı diziye yerleştirmektir." şeklinde düşüncelerini savundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.