Kahraman TV

Esat Şengül: "Çöçelli'nin Takipçisi Olacağız"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Çöçelli Köyü'nde dinamitler patlatılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş CHP İl Başkanı Esat Şengül, bölgeye giderek korkuya kapılan halka konunun takipçisi olacağını belirtti.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran ve İl Başkan Yardımcısı Ali Genç, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Çöçelli Köyü'ne giderek, bölgede tedirgin yaşayan halka destek olarak konunun takipçisi olacaklarını bildirdiler.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Çöçelli köyünde dinamitler patlamaya devam ediyor....

Halk patlamalardan tedirgin il başkanımız Esat Şengül, beraberinde pazarcık ilçe başkanı Veysel Şevran ve il başkan yardımcısı Ali Genç Çöçelli’ye gelerek bu haklı mücadelede desteklerini dile getirerek konunun takipcisi olacaklarını bildirdiler."

ALİ ÖZTUNÇ KONUYA KAYITSIZ KALMAMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabında bölgedeki halkın büyük sorunları olduğunu belirterek şu ifadelere yer vermişti:

"Kahramanmaraş Pazarcık ilçemizin Çöçelli köyünde kurulacak olan bir fabrika nedeniyle köy halkı büyük sıkıntı yaşıyor. Fabrikanın ovada kurulması yanlış bir karar olduğu gibi inşaatı İçin patlatılan dinamitler köylünün evlerinin hasar görmesine neden oluyor. Yüzyıllardır köylerinde yaşayan Çöçelli halkı dinamitler ile adeta köylerinden, ata topraklarından kovulmak isteniyor. Buna valilik bir an evvel son vermelidir. Aksi taktirde gerekli eylemi yapacağımızdan kimse şüphe etmesin."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.