Kahraman TV

Erkan Pınarbaşı: Milli Görüş'ün Efsane 94 Ruhu Geri Geliyor!

KAHRAMANMARAŞ

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında Kılılı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Pınarbaşı yarın(Pazar) yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Erkan Pınarbaşı'nın 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili son değerlendirmesi şöyle; 

“MİLLİ GÖRÜŞÜN EFSANE 94 RUHU GELİYOR”

"Seçim geldi çattı. Bu seçimde Saadet Partisi çok farklı. Teşkilatlarımız her zamankinden daha çok heyecanlı. Partililerimiz umutlu ve yüzü gülüyor. Bunun sebebi ülkemizde Saadet güneşinin her yeri bahar güneşi gibi ılık ılık ısıttığını, umudunu yitirmiş gariban insanımızın umutlarını yeşerttiğini biz çok iyi biliyoruz. Vatandaşımız bize çok büyük teveccüh gösteriyor. Her yerde çok güçlü adaylarla çıkıyoruz.

"BU AMBARGO NEDEN?"

Bu teveccüh ve ilgiyi engellemek için iktidar basın yayın ve her türlü baskıyla engellemeye çalışıyorlar. En son Elmadağ adayımızı çok büyük baskı ve tehditlerle adaylıktan çektiler. Peki bu baskı ve ambargo neden? Saadet Partimizin yaklaşan zaferi. Aslında biz 17 yıldır hep aynı heyecanla çalışıyoruz. Her seçimi yeni bir dünyayı kuracağımız günün arifesi olarak görüyoruz. Bizim hayallerimiz çok farklı. Bambaşka. Vizyonumuz çok geniş. Biz 50 yıldır “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Bir Türkiye ve Yeni Bir Dünya” diyoruz. Biz şimdiki ırkçı emperyalizm kurduğu sömürü düzeni yerine “Adil Bir Düzen” diyoruz. Kimsenin kimseyi ezmediği, alın terinin faizi yendiği, insanca çalışıp hakça paylaşıldığı, tüm dünyanın barış, huzur ve adalet içinde yaşadığı Adil Bir Düzen… Saadet Partisi bu gaye için çalışıyor. 

"ERBAKAN HOCA BİZDEN HEP HEYECAN İSTERDİ"

Rahmetli Erbakan Hocamız bir konuşmasında şöyle söylemişti. “Önümüzdeki hizmetleri yapmak en önemli vazifemiz. Sizden az önce çehrelere bakın ricasında bulundum. Sebep ne biliyor musunuz? Bir şey istiyorum. Heyecan, heyecan, heyecan… Neyin heyecanını istiyorum biliyor musunuz? Resimlerde gazetelerde görüyorsunuz. Varoşlarda yaşayıp, şehirlerin kenarlarındaki çöplüklerden, evine yiyecek toplayan çocukları kurtarmanın heyecanını istiyorum. Filistin'de ki savunmasız yavruyu, üzerine sıkılan kurşundan kurtarmak için heyecan istiyorum. Afrika'da en basit bir ilacı bulamadığı için ölen yavrunun kurtarılması için heyecan istiyorum. Biz Elhamdülillah Müslümanız. Hayr’ı ikamet etmek ve şerri ortadan kaldırmak inancımızın gereğidir. Bu yolda canla başla çalışmakla zaten görevliyiz. Bu heyecanı niçin istiyoruz bu çalışmaları vazifeleri canla başla noksansız yapmak için”. 

Aziz vatandaşlarımıza sesleniyorum. Biz hep bu heyecanla bu gaye için çalışıyoruz.
Bu vesileyle 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini, yeni bir dünyanın ve adil bir düzenin kurulmasını, dünyadaki zulümlerin son bulmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.