Kahraman TV

Erkan Pınarbaşı: Her İşimizde Şeffaf Olacağız

KAHRAMANMARAŞ

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmalarına başladı.

Erkan Pınarbaşı, Tükoğlu'nda Uzunsöğüt, Hacıbebek, Yeniköy, Göllühöyük, Çamrak, Kılılı ve Yeşilyöre mahhallelerine ziyaretlerde bulundu.

Vatandaşların derlerini, sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Pınarbaşı, "Hepsi çok detrli. Temel hizmet konularının başında gelen yol ve altyapı sorunu her mahallenin ortak konusu. 

TÜM MAHALLELERE ADİL HİZMET

Biz 31 Mart seçimlerini Allah'ın izniyle kazanırsak tüm mahallelerimize adil şekilde hizmet götüreceğiz. Belediyeye gelen paraları nüfusa göre bölüp mahalle başına düşen miktara göre harcayacağız. Bir mahallenin hakkını diğerine aktarmayacağız. 

"VATANDAŞIN 1 LİRASINI DAHİL İSRAF ETMEYECEĞİZ"

Teslim aldığımız belediyenin malını, mülkünü, nakdini yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Vatandaşın 1 lirasını dahi israf etmeyeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin reklamını halkımız kendisi takdir edecek ve yapacak. Biz Milli Görüş Belediyeciliği ile Türkoğlu'nu daha güzel hale getireceğiz. 

"HER İŞTE ŞEFFAF OLACAĞIZ"

Yaptığımız her işte şeffaf olacağız. Tüm hizmetlerimizi halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Asla kapalı kapılar arkasında iş yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.