Kahraman TV

En Önemli Maç En Yakın Maçtır

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun 14. Haftasında sahasında Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesinde kırmızı beyazlılar hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Kahramanmaraşspor, haftasonu oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.

Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Akdeniz Aslanları’nda maç öncesinde Cerem Talha Dinçer şoku yaşanıyor. Sakatlığı süren tecrübeli oyuncunun tedavisine İstanbul’da devam ediliyor. 22 yaşındaki futbolcunun durumu maç saatinde netlik kazanacak. Ayrıca kırmızı beyazlı ekipte Mehmet İncebacak’ta Etimesgut Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

"ETİMESGUT ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM"

Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan antrenman sonrasında Kahraman Tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Bugsaşspor maçında alınan 1 puanın çok değerli olduğunu belirten deneyimli teknik adam, cumartesi günü karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor takımın çok güçlü bir takım olduğunu ve kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

HEDEF 20 PUAN VE ÜSTÜ

İlk yarı bitiminde hedeflerinin 20 puan ve üstü olduğunu ifade eden Alpaslan, kalan 3 maçın çok zorlu geçeceğini vurguladı.

“En önemli maç, en yakın maçtır” diyen 52 yaşındaki hoca, son olarak Türkiye Kupası’ndaki Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili konuştu. Kupa maçının şehir için önemine vurgu yapan Mehmet Erdal Alpaslan, Konyaspor karşısındaki reaksiyonu Alanya maçında da göstermek istediklerini söyledi.

DÜDÜK İLKER YASİN AVCI'DA

Öte yandan 1 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını İlker Yasin Avcı yönetecek.

Haber: Lokman Başcı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.