Kahraman TV

Emitt 2019 Turizm Fuarı'nda K.Maraş Tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ

Dünyanın sayılı, Türkiye ‘nin ise en büyük Turizm Fuarı olan Emitt; bu senede yoğun ilgi ve katılım ile İstanbul ‘da gerçekleştirildi.

Sadece Türkiye ‘den değil, dünyadan da birçok ülke ve firma temsilciliklerinin katıldığı fuarda, turizme dair tüm konular ele alındı. Kahramanmaraş ‘ı temsilen fuarda hazır bulunan Arsan Hotel, Ramada Hotel, Germenica Hotel ve Clarion Hotel Kahramanmaraş; şehrimizin tüm doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra eşsiz lezzetleri hakkında konuklarına bilgiler aktardılar.

GÜZELLİK İÇİNDE YOĞRULAN KENT KAHRAMANMARAŞ

Clarion Hotel Kahramanmaraş Genel Müdürü İbrahim GÖĞEM; Kahramanmaraş standına ilginin çok yoğun olduğunu, Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz ile İstanbul da kucaklaşmanın ayrı bir tat ve mutluluk verdiğini iletti. Göğem, Kahramanmaraş'ın turizmde nasıl daha ileriye gideceğine dair sorumuza ise, bunca doğal ve tarihi güzellik içinde yoğrulan bu şehrin, tanıtım aşamasında ne yazık ki yeterli seviyede olmadığını, gerekli tanıtım çalışmaları yapıldığında, bölgesinin lider turizm destinasyonlarından biri olabileceğine inancının tam olduğunu ekledi. Tüm fuar alanındaki standları tek tek ziyaret eden ve Kahramanmaraş standında Clarion Hotel standına gelen konukları ağırlayan Göğem, Kahramanmaraş ve Clarion Hotel hakkında detaylı bilgiler aktarıldığı ve beklenenden fazla bir ilgi ile karşılaşıldığının mutluluğu yaşadığını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.