Kahraman TV

Elmas Apaydın Yazdı: Zehri İlaca Döndürün, Çünkü Mutluluk Yakışır Bizlere

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV Köşe Yazarı Elmas Apaydın, ‘Zehri İlaca Döndürün, Çünkü Mutluluk Yakışır Bizlere’ başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Sevgili Okurlarım;

Uzun zaman sonra yine sizlerleyim. Birkere daha anladım ki yazınca rahatlıyor insan ve bir kuş misali ağzından çıkan her söz seni alıp götürüyor uzaklara.Bulutların üzerinde hissediyorsun kendini ve bütün yükün bir yağmur parçası gibi damlıyor toprağa.İşte o zaman anlıyorsun hiçbirşey kalıcı değil.Yükü taşıyan sensen yükü omzundan atanda sen olmalısın.
Bugün sizlere içimizdeki bütün zehirleri attırmaya geldim.Çünkü ben hayatım boyunca imkansızı mümkün kılmaya devam ettim.İnsan umudu olmadan yaşayamaz

Umut Sizsiniz Sayın Okurlarım!

Hayatımızda acılar zorluklar başarısızlıklar ,imkansız görünen şeyler hat safada olabilir .Bunların hepsine önce bir gülün.Gözyaşlarıyla ağladığınız geceleri tabiki unutmayın.Cebinizde kalan son bir ekmek paranız bile şükrünüz olsun.İnancınızı yitirmeyin ki bu yaşanmayan yaşantıda yaşama sevinciniz için bir nedeniniz olsun.Kötü sözler,küfürler ,işyerinizde uygulanan mobingler ,ülkece yaşadığımız ekonomik kriz,yanlış yapılan siyasi anlayışlar bunların hepsini değiştirecek olan bizleriz ,çocuklarımız.Şimdi diceksiniz nasıl Elmas Hanım ? Nasıl bu kadar olumlu düşünebiliyorsunuz?
Emin olun şu yazımı en zor zamanlarımdan birinde yazıyorum.Ama şunu biliyorum yaşanmış veya yaşanacak olan ne varsa bunu değiştirecek olanda bizleriz.Evet bugün üzgünüm ama yarını yaşayacak olan benim.Sizde en başta kendinize güvenin ve koşun yoksa bu hayat çekilmez bir hal alır.Sizleri yavaşlatacak olan insanlarada fırsat vermeyin en başta!
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin!
Kendinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz mutlu ve başarılı olma şansınız artar. Sadece kendiniz olduğunuz için güzel şeyleri hak ettiğinize inanın. Ve gücün her daim sizde olduğunu unutmayın.

Hayattan ne istediğinizden emin olun

*** YAZININ DEVAMI İÇİN YIKLAYIN ***

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.