Kahraman TV

Elbistan'da Vaka Sayısı Yükseldi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta koronavirüs vaka ve ölüm sayısı artmaya devam ediyor. Elbistan'da da test sonuçları pozitif çıkan hasta sayısı yükseldi. İşte detaylar..

Türkiye'de koronavirüs bulaşan kişi sayısı gün geçtikçe artmaya devam ederken, iyileşen sayısı da artmaya devam ediyor. Elbistan'da da durum aynı şekilde. İyileşen kişiler olsa bile hasta sayısı artmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın genelinde ise koronavirüslü hasta sayısı 129 olarak belirlendi. 

ELBİSTAN'DA VAKA SAYISI KAÇ?

Elbistan'da geçtiğimiz günlerde Ovacık Mahallesi’ne bağlı Ferhat Pınarı Mezrası karantina alınmıştı. Bu mezrada 9 kişinin testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Elbistan'da toplam pozitif vaka sayısı ise 20'yi geçti. Bu sayı haricinde Afşin ilçesinden gelip koronavirüs testi yapılan kişiler de Elbistan Devlet Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün akşam ki açıklamalarına göre, Türkiye'de koronavirüs hasta sayısı toplamda 69 bin 392 oldu. Bugüne kadar hayatını kaybeden kişi sayısı ise bin 518 olarak açıklandı.

Yorumlar (1)

Suleyman 4 Yıl Önce

Sokağa çıkma yasağı, evden dışarı çıkmayı engelleyecek bir isimle yeniden adlandırılır ise site bahçeleri ve çevreleri boşalabilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.