Kahraman TV

Elbistan'da Eylem Var: Maske ile Dolaşacaklar

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Afşin-Elbistan Termik Santrali'ne filtre takılma süresinin AK Parti ve MHP Milletvekillerinin oylarıyla 2 buçuk yıl daha uzatılmasının ardından tepkiler dinmiyor. Elbistan'da Cumartesi(yarın) günü maskeli eylem yapılacak.

Afşin Elbistan Termik Santraline filtre takılma süresinin 2,5 yıl daha uzatılmasının ardından tepkiler dinmiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kirliliğe kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Kimse milletin havasını kirletemez. Mutlaka filtreleme sistemi yapılmalı. Bu konuyu da bizzat takip edeceğim" açıklamasına rağmen AK Parti'li ve MHP'li Milletvekillerinin oylarıyla termik santrallere filtre takma süresi iki buçuk yıl daha uzatıldı.

MASKE DAĞITILACAK

AK Parti ve MHP'li Milletvekillerine tepkiler sürerken Elbistan Havayı ve Doğayı Koruma Derneği yarın(cumartesi) Elbistan'da vatandaşlara maske dağıtma kararı aldı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumartesi günü kirli havadan korunmak için tüm vatandaşlarımızı maskeli dolaşmaya davet ediyoruz. Saat ikiden itibaren platform gönüllülerimiz maske dağıtımı yapacaklardır..."

Yorumlar (3)

Çok ilginç 4 Yıl Önce

Türkiyede haklarını savunan insan kaldı mı yav?

Cuma òzdemir 4 Yıl Önce

Bu eylem adi altinda sakin ola ki devlet gorevlilerine devlet malica herhangi bi canliya zarar vermeyin lutfen hakkinizi savunmak tabiki en dogal hakkiniz ama bunu herhangi bi tatsiz olaya sebebiyet vererek yapmayin lutfen bu eylemde bu toplulukta kargasa cikararak fitne fesatlik yaparak toplum huzurunu bozmaya calisacak insanlar vardir derdi eylem yapip ses duyurmak degilde,ortaligi karistirmak icin fesatlik yapan devlet dusmanlari olacaktir sizler buna vesile olmak yerine engel olun lutfen unutmayinki HEPIMIZI H.Z AS PEYGAMBER EFENDIMIZIN UMMETIYIZ HEPIMIZIN KALBINDE ISLAM GOZUNDE AL KANLARA BOYANMIS TURK BAYRAGI VAR BU BAYRAGIN ALTINDA KARDES OLDUGUMUZU LUTFEN UNUTMAYALIM HAYIRLI AKSAMLAR

M.T.Ünal 4 Yıl Önce

Orda bir ilçe var uzakta gitmesenizde görmesenizde biz zehirlenmeye dewam ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.