Kahraman TV

Elbistan Belediyesi'nden Borçlulara Hatırlatma Yapıldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Elbistan Belediyesi, belediyeye borcu olan vatandaşlara çağrıda bulunarak, alacaklarını yapılandırmak isteyenlere 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurmaları gerektiği hatırlatıldı.

Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediyeye borcu olan vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için çağrıda bulunuldu.

Peşin ödemelerde gecikme faizinin silineceği, ayrıca 18 takside kadar taksit yapılacağı hatırlatılan açıklamada, “Belediyemize ait her türlü borçları yapılandırma işlemleriniz için 31 Aralık 2020 tarihine kadar https://ebelediye.elbistan.bel.tr’den e-devlet şifresi ile giriş yaparak yapılandırma menüsünden veya belediyemize gelerek başvurmanız gerekmektedir.

Peşin ödemelerde borçların gecikme ceza ve faizleri silinecek, bunun yerine Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplama yapılacak ve yapılan Yİ-ÜFE hesaplaması üzerinden yüzde 90 indirim uygulanacaktır. Ayrıca 6, 9, 12 ve 18 taksitle borçlarınızı yapılandırabilirsiniz.

Pandemi sürecinde sağlığınızı riske atmadan Temizlik- Maske-Mesafe kurallarına riayet ederek yapılandırma işleminizi son güne bırakmadan yaptırmanız önemle rica olunur” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.