Kahraman TV

Dünyanın En Saçma Binasına Kahramanmaraş’ta İlginç Veda

KAHRAMANMARAŞ

Yıkım çalışmalarına başlanan ve arama motorlarında dünyanın en saçma binası olarak geçen binaya Kahramanmaraş’ta ilginç bir veda yaptılar.

Kahramanmaraş’ta Gazeteci Hasan Çiftçioğlu ve Kuaför Ferhat Korkulu yıkım çalışmaları başlayan İl Özel İdare Binasının yıkımına dikkat çekmek amacıyla ilginç bir veda gerçekleştirdiler.
Kahramanmaraş’ta 16 yıldır kuaförlük yapan Ferhat Korkulu, binanın zirvesine çıkıp gerçekleştirilen tıraş ile amacının, sarı binanın yıkımına ve yapılacak olan kent meydanı projesine dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Korkulu burada yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ımızın simgesi haline gelen 18 katlı sarı binamızın yıkılışına dikkat çekme amaçlı böyle bir etkinlikte bulunmak istedik. Sayın Hasan Çiftçioğlu sizinle birlikte. 16 yıldır bu meslekteyim Kahramanmaraş’ımızda kuaförlük üzerine ilerlemiş vaziyetteyiz zaten. Hani bununla da biraz gündeme getirme amaçlı böyle bir etkinlik aklımıza geldi. Yedikuyular’da yine çıktık orada bir etkinliğimiz oldu. O zamanda da Yedikuyular’ımıza dikkat çekme amaçlı böyle bir etkinlik yapmıştık. Tabi ki ilerleyen zamanlarda bu Kahramanmaraş’ın farklı yerlerinde dikkat çekme amaçlı etkinliklerimiz olacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör efendinin de bu kent meydanı projesini gördüm. Gerçekten güzel. Halkımıza daha elverişli. Daha önce de yapılmıştı zaten kent meydanımız. Daha büyüğü olarak faaliyete geçecek. Eğer proje gerçekten hayata geçecek ise ben yıkılması taraftarıyım". İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.