Kahraman TV

Dünyaca Ünlü Eğitim Modelini Kahramanmaraş’ta Uyguluyorlar

KAHRAMANMARAŞ

2017 yılında Kahramanmaraş’ta Kurulan Özel Hilal Işığı Anaokulu Kurucusu Hilal Çınar, Anaokulunun eğitimde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. 

Anaokulu eğitiminin süreçte çok önemli olduğunun altını çizen Çınar, “Zaten anaokulu eğitimi zorunlu kılındı. Çocukların ilkokula başladığında zorlanmaması adına daha kaliteli eğitim alabilmeleri için anaokulu oldukça önemli. ”dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİ BİR EĞİTİM”

Anaokulu eğitiminde önceliklerinin güven olduğunu vurgulayan Çınar,” Kahramanmaraşlı anne ve babalara söylediğimiz ilk şey, bizim için güvenli bir eğitim çok önemli.  Dediğim gibi öncelikle güven diyoruz güvenli bir anaokulu olduğu için gönül rahatlığıyla anne ve babalarımız okulumuz tercih edebilir. Uzman kadromuzla çocukların okula uyum süreçlerini ve ilkokula hazırlık süreçlerinde kaliteli bir eğitimle onları geleceğe hazırlıyoruz.

“DÜNYACA TANINMIŞ EĞİTİM MODELİ KAHRAMANMARAŞ’TA”

Anaokulunda verilen eğitim hakkında bilgiler veren Çınar, “Anaokulumuzda Dünyanın en tanınmış ve kaliteli anaokulu öğretim modeli olan Montesorri Eğitim Sistemi ile eğitim vermekteyiz.  Bu sistemde Sisteminde öğretmen, çocuğun kendi kendine öğrenmesine izin verir. Öğretmen, çocuğa diğer eğitim sistemlerinden farklı olarak kendi öğrenmesine yardımcı olan arkadaştır. Eğitime uygun hazırlanan ortamda çocuk, özel geliştirilen öğretici materyallerle deneyimler yapar ve çevreyi kavrar.

“UZMAN EĞİTİMCİLER, İYİ BİR EĞİTİM”

Özel olarak eğitim almış eğitimciler dikkatli ve saygılı bir şekilde çocuğa refakat ederler. Bu sistemle özgüveni yüksek, öğrenmeyi seven, kendisi ile barışık çocuklar yetiştirir. Bizde Kahramanmaraş’ta bu modelle eğitim veriyoruz. Bu konuda Kahramanmaraş’ta uzman eğitimcilerle çalışıyoruz. Anaokulu eğitiminde gerçekten iddialıyız ve kendimize güveniyoruz. Kahramanmaraşlı anne ve babalar bu inanç ve kararlığı görüyor. Ben bize inanan ve her daim yanımızda olan ailelerimize teşekkür ediyorum. 

“KAHRAMANMARAŞ’IN EN BAŞARI ANAOKULU”

Bu çalışmalarımız sonucu 2018’de Kahramanmaraş’ta Türkiye genelindeki 66 maddeden oluşan denetimde birinciliğe layık görüldük.” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Çocukların iyi bir eğitimle geleceğe hazırlanmasının oldukça önemli olduğunu söyleyen Çınar, ”Çocuklarımızın eğitimi ve gelişimleri için yoğun bir mücadele veriyoruz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği onlar.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABER:HASAN ÇİFTÇİOĞLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.