Kahraman TV

Dulkadiroğlu'nda İddialı Aday

KAHRAMANMARAŞ

Eğitimci, Bertiz Vakfı Eski Başkanı Erdoğan Eryılmaz Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adaylığı İçin Kolları Sıvadı

Eğitimci, Bertiz Vakfı Eski Başkanı Erdoğan Eryılmaz Dulkadiroğlu belediye başkan adaylığı için kolları sıvadı. 10 Kasım Cumartesi Günü Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Binasına gelerek aday adaylığı başvurusu yapan Eryılmaz, Dulkadiroğlu için projelerini açıkladı. Beyaz Saray Düğün Salonunda geniş bir katılımla proje tanıtım toplantısı gerçekleştiren Eryılmaz'a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Proje tanıtım toplantısı ardından açıklamada bulunan Eryılmaz: ''Gelen tüm misafirlerimize yürekyen teşekkür ediyorum.Dulkadiroğlu ilçemizin gelişimi dönüşümü için Dulkadiroğlu ilçesi varsa, destek veriyorlarsa bizde varız diyoruz.''. dedi. 

REİS-İ CUMHURUMUZUN DA TALEBİ BU DOĞRULTUDA

Gelen kalabalığı nasıl buldunuz sorusuna yanıt veren Eryılmaz:''Halkımızın istek ve arzusu var. Bölge insanı kendi içerisinden, kendi sokağından, kendi mahallesinden insanlarla yürümek istiyor. Bu istek doğrultusunda aday olduk. Rabbim nasip ederse halkımızla beraber istişare eksenli bir yönetimle Dulkadiroğlu ilçemizi yöneteceğiz.''ifadelerini kullandı.Proje toplantısına her yaştan katılımcı var konuyla ilgili görüşleriniz nelerdir soruna ise: Siyaset insanlara dokunma sanatıdır.biz insanların kalplerine giriyoruz.Gönüllerini kazanmışsak kalplerine dokunmuşsak bizim için bu bir başarıdır.Siyasetin en önemli isteği arzusu insanların gönlünü kazanmak. Reis-i Cumhurumuzun da talebi bu doğrultuda.Biz sokağa gidiyoruz insanlarımıza sarılıyoruz, diyalog kuruyoruz.'' şeklinde konuştu.

''İNANCIMIZ TAM, YÜREĞİMİZ TAM''

Dava bilinci hakkında görüşlerini dile getiren Erdoğan Eryılmaz:''Dulkadiroğlu ilçemizi Türkiye'de birinci yapmak için biz burdayız.İddiamız büyük.Erdoğan Eryılmaz Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı aday adayı olarak, Ak Parti'yi Dulkadiroğlu ilçesini Türkiye birincisi yapma idealine, iddiasına sahibiz. Bu iddiaya sahip olanlar varsa onlarıda bu sahaya bekliyoruz. İnancımız tam, yüreğimiz tam, halkımıza güveniyoruz. başaracağımızı düşünüyorum.''diye sözlerine ekledi.

Yorumlar (1)

Marasli 5 Yıl Önce

Hayırlı Olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.