Kahraman TV

Doktor Olmak İsteyen Kahramanmaraşlı Minik Eren Göz Tedavisi İçin Yardım Bekliyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta 8 yaşındaki doğuştan görme engelli olan küçük Ali Eren Nahırcı, artık rahatça etrafını ve hayatı görmek için yardım istiyor.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan işçi Mehmet ve ev hanımı Leyla Nahırcı çiftinin üç çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Ali Eren’e geçtiğimiz dönemler de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yardım etmiş, Küçük Eren’e “Ben ilgileneceğim Kardeşim” diyerek ameliyat masraflarını karşılamıştı. 

“GÖRMESİ İÇİN 30 BİN LİRAYA İHTİYAÇ VAR”

Ameliyat sonrası tek gözü açılan Ali Eren, şimdi ise diğer gözü için yardım bekliyor. Kayseri Acıbadem Hastanesinde tedavi edilmesi beklenen Eren’in 30 bin TL’ye ihtiyacı var.

“DOKTOR OLMAK İSTİYOR”

Gözlerinin açılmasını isteyen görme engelli Ali Eren ise, büyüyünce hekim olmak istediğini dile getirmiş, “Ameliyat olup gözlerimin açılmasını istiyorum. Ablam ve kardeşimle oyunlar oynayıp birlikte gezmek istiyorum. Büyüyünce de tabip olup benim üzere gözleri görmeyenleri tedavi etmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (1)

Yasmin 2 Yıl Önce

Haydi vekiller birleşin bu çocuğa yardım edin MHP bir gözünü karşılamış

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.