Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç’tan Yedikuyular Tepkisi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, sokağa çıkma yasağında Yedikuyular Kayak Merkezi'nde toplanıp halay çeken kalabalığa göz yuman Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Yedikuyular'da 6 Şubat Cumartesi günü, kalabalık bir grup kısıtlamaları ihlal ederek halay çekerek eğlence anlarını kameraya kaydetti.

Kahramanmaraş İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Kılıç yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Burası Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi. Bu video 06.02.2021 Cumartesi günü çekilmiş, yani sokağa çıkma yasağının yapıldığı gün. Bir itirazım yok, insanlar eğlensin, memlekete turist gelsin, şehrin esnafı kazansın. Biz memleket sevdalısıyız, şehrimin esnafının her daim yanındayız fakat buranın İşletmesi Ak partili bir belediye olan Büyükşehir belediyesinin, Akbel şirketinde.

Sokağa çıkma yasağından bu şirket etkilenmiyor mu? Bu insanların oraya kadar gidilmesine hatta ve hatta el ele kol kola halay çekilmesine sırf Belediye para kazansın diye neden göz yumuluyor? Her gittiğimiz esnafın kan ağladığını kendi gözümüzle görüyoruz. İçimiz el vermiyor adamların durumlarına, yıllık kirası gelen esnaf dükkan kapatıyor, kimsenin umrunda değil. Her yere HES Kodu ile alınıyor. Lokantacı, kafeci esnafı paket servise devam. 11-12 tane işçi çalışan iş yerleri 3-4 kişiyle çalışıyor, işçi evinin kirasını ödeyemiyor, esnaf kirasını ödeyemiyor.

Peki Ak Parti ne yapıyor? 1500-2000 kişilik salonlarda tek adayla ve yukarının emri ile belirlenen adayların girdiği il kongreleri, gençlik kollarınınızın kadın kollarınızın kongrelerine kadar yapıyorsunuz sonucu belli olan seçimleri.

Belediyenin işletmesinde olan, sokağa çıkma yasağının olduğu zamanda bile tesisler açık ve koronaya davetiye çıkaran hareketlere kimse ses çıkarmıyor. Keşke isminizde olan Adalet gibi adaletli olsanız ama size bir şey söyleyeyim mi? Bir gün sizi bu adaletsizliğiniz yıkacak ve son olarak şunu söylüyorum...

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.