Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç’tan Alpay Özalan’a Tepki

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'a tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Fatih Sultan Mehmet' benzetmesine tepki göstermişti.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için astırdığı 'Ümmetin Lideri' pankart tartışma konusu oldu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Özalan'ın Meral Akşener’e karşı söylediklerini Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanına da söylemesini beklediğini belirterek, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sadece seçimi kazanmak için verdiği uğraş dirayet ve düşüncesinden dolayı, Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetim yapması sebebiyle linç ettiğiniz Genel Başkanımızın bu söyleminden sonra, bu fotoğraftan da anlaşılacağı üzere iki cihan serveri, dünyanın onun yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamber efendimizin sıfatı olan 'Ümmetin Lideri' sıfatına benzetmeniz nasıl bir gaflettir?

Riyakarlık adına yapmış olduğunuz bu hareketler Efendimizin ve Yüce Yaratanın zoruna gitmez mi sanıyorsunuz?

İşte tam da bu sebepten Sayın Cumhurbaşkanı da fanidir ve ona yüklemeye çalıştığınız bu sıfatlardan ötürü, ona oy vermeyen kesim ona karşı nefret duygusu taşımaya başlıyor. Lütfen aklınızı başınıza devşirin ve artık sayın Cumhurbaşkanını ilahlaştıracak (Haşa) kadar övmeyin.

Futboldaki dövüş kavgalarını siyasette de devam ettiren sayın Alpay Özalan genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e karşı söylediklerini Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanına da söyle de görelim. Amacın hakikat mı yoksa riya mı bekliyoruz aynı reaksiyonu…"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.