Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: Vatandaşı Her Gün Zam Gelecek Düşüncesine Alıştırdınız

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından akaryakıta gelen zamlara ilgili olarak,  “Vatandaş nasıl olsa yarında zam gelecek düşüncesiyle akaryakıt depolarını doldurmuyor. ”dedi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından akaryakıta gelen zamlara ilgili olarak, “Artık insanlar o kadar alışmış ki her gün gelen zamlara, nasıl olsa yarında zam gelecek düşüncesiyle akaryakıt depolarını doldurmuyor.”dedi

Paylaşımında daha önce gelen zamlarla vatandaşların petrol istasyonlarında kuyruklar oluşturduklarını, zamların üst üste gelmesiyle vatandaşın buna da alıştırıldığını söyledi.

Kılıç paylaşımındaki açıklamasında: “Dün motorine 66 kuruş zam gelmişti, bugün yine 31 kuruş daha gelmiş. Aynı zamanda benzine 77 kuruş zam gelmişti bugün. Daha önceki zamlarda kuyruk oluşuyordu. Bugün herhangi kuyruk yok.

“VATANDAŞI HER GÜN ZAM GELECEK DÜŞÜNCESİNE ALIŞTIRDINIZ”

Artık insanlar o kadar alışmış ki her gün gelen zamlara, nasıl olsa yarında zam gelecek düşüncesiyle akaryakıt depolarını dolduramıyor. Buna da alıştırdınız insanları Allah sonumuzu hayr etsin.” İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.