Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: Ülkeyi Buhrandan Çıkaracak Tek Partiyiz

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Karamanlı Mahallesi esnafları ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

Doğan Murat Kılıç: Karamanlı Mahallesi esnafları ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

Kılıç: "İyi Parti Onikişubat Teşkilatı olarak İl Başkan yardımcılarımızla beraber bugün Karamanlı Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik sıkıntılarını dinledik hal hatırlarını sorduk cevaplar sıkıntılar her bölgedeki esnaflarımız gibi esnaf vatandaş zor durumda ülkenin içinde bulunduğu ekonomik zorluktan endişeli.

"TEK PARTİYİZ"

19 yıldır Ak Partiye oy verdim bu seçimde oy verirsem ellerim kırılsın diyen esnaflarmı dersin, bizi artık kurtarın diye İYİ Partimize bel bağlamış esnaf mı dersin hangisinden bahsedeyim.

Çaresizce ülkenin içinde bulunduğu buhrandan çıkaracak tek parti olarak İYİ Partiyi görmeleri çalışmalarımızı yakından takip edip bu adamlar bu işi becerir diyen esnaflarımızdan duyduğumuz cümleler geleceğe İYİ Parti ile umutla bakmaları bizlere de çalışma azmi ve kuvveti verdiğini kendilerine bildirdik." ifadelerini kullandı.

Her gittiğimiz yerde bizden önce herhangibir siyasi parti geldi mi sorusuna aldığımız cevap yine aynı ilk İYİ Partililer geldi ve bu durumdan duydukları memnuniyet bizleri de ziyadesiyle mutlu etti.

Sıkmadığımız el Dokunmadığımız gönül kalmayıncaya dek azimle çalışmaya devam edeceğiz. Ne diyorduk Millet Bizi ÇAĞIRIYOR Emir baş göz üstüne…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.