Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç'tan Mahir Ünal'a Tepki

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından Mahir Ünal'ın paylaşımına tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katıldığı bir programda kendisine sorulan soru üzerine verdiği cevaba İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Ünal'a, yönlendirilen "Milli bayramların kutlanmasına karşı mısınız? sorusuna, "Hayır. Karşı olamayız çünkü AK Parti, Cumhuriyet'in kazanımlarının savunucusu ve garantörüdür. Burada herhangi bir şekilde milli bayramlarımıza dönük bir durum söz konusu değil. 15 Temmuz hassasiyeti çok sıcak ve taze olmasından kaynaklanan bir hassasiyet. 15 Temmuz'u bence milli bayramlarımızın karşısına koymak, Malazgirt'i 30 Ağustos'un karşısına koymak doğru değil. Dediğim gibi bizim milli bayramlarımızla ilgili herhangi bir sorunumuz söz konusu değil. Burada herhangi bir şekilde milli bayramlarımıza dönük bir durum söz konusu değil. 15 Temmuz hassasiyeti çok sıcak ve taze olmasından kaynaklanan bir hassasiyet." cevabını verdi. 

Bu programdan sonra Avukat Kılıç, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaşarak tepki gösterdi;

"30 Ağustos Zafer Bayramımızı parti binamızda coşku ile kutladık.Bayramları dahi ayrıştıran AK Parti zihniyetinin Kahramanmaraş Milletvekili sayın Mahir Ünal’a da yapmış olduğum konuşmada bir takım sorular sordum.Bu ülkenin bayramlarını dahi ayrıştırmaya çalışan düşünce ve zihniyetten artık arınmanın zamanı geldide geçiyor.Bu ülke için kazanılan ger Zafer bizim zaferimiz kutlanılan her bayram bizim bayramımızdır.Unutmayın sayın Ünal Türk milleti yapılan iyiliği de yapılan kötülüğü de unutmaz..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.