Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç'tan Kahramanmaraşlı Esnaflara Ziyaret

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraşlı esnaflara ziyarette bulundu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraşlı esnaflara ziyaret düzenleyerek hazırladıkları deprem bildirgesini tek tek dağıttı.

Halkı bilinçlendirmeyi bir görev olarak benimsediklerini belirten Kılıç, halkın bu çalışmadan ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Depremden en az etkilenmek için elinden geleni yapacaklarını belirten İlçe Başkanı, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün il ve merkez iki İlçe Teşkilatımız ile hem esnaflarımızı ziyaret ettik hemde Kahramanmaraşta olması beklenen şiddetli deprem öncesi halkımızı bilinçlendirmek üzere hazırlatmış olduğumuz deprem bildirgesini tek tek dağıtıp halkımızın bilinçlenmesi ve olası bir depremde en az zararla etkilenmesi için hazırlanan bildirgeleri okuyup baskalarına da anlatmaları için ricada bulunduk.

Halkımız bu özverili çalışma ve düşüncemizden dolayı çok memnun kaldıklarını söylerken, bu görevi bir siyasi partinin yapmasına da ayrıca şaşırdıklarını beyan edenler oldu.

Doğru, belki bu görev bir siyasi partiye düşmez ama ne devlet yetkililerinden ne de iktidar partisi Belediyesinin bu yönde bir çalışması olmaması sebebiyle iş başa düştü diyerek halkımızı bilinçlendirmenin görevini İYİ Parti olarak bize düştüğünü kendilerine ilettik.

Her şey bu memleket için gönlüne dokunmadığımız bir insan dahi kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.