Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç'tan Dikkat Çeken Paylaşım

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabında çarpıcı bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda çarpıcı sözlerle açıklama yaptı.

Doğan Murat Kılıç paylaşımında, Büyük Birlik Partisinin kurucusu ve 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında Kahramanmaraş'ta vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bir sözünü örnek verdi.

Kılıç paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Hayatım boyunca hep doğru ve dürüst bir insan olmak için mücadele ettim, kimseyi kırmamak adına yeri geldi kendimi incittim. Hayatta dürüstlüğün en büyük sermaye olduğuna inanan biri olarak itibarînı kaybetmemek adına çok büyük fedakarlıklar gösterdim. Kısacası herkese hep kendim gibi zannettim. Ama aslında her şey benim düşündüğüm gibi değilmiş, kendin gibi zannettiğin insanlar bile hep bir hesap kitap içinde olmuşlar. Halbuki rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu‘nun dediği gibi, "bir saniyesine dahi hükmedemediğiniz fani dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok."

Makam mevki sahibi olmak için fırıldak olanlardan hiç olmadık. Şükürler olsun ki hayatta yaşadığım sürece hiçbir makam mevki ve ünvanım ismimin önüne geçmedi geçemez de. Ben sabırlı bir insanım, oyunlarınızı yüzünüze söyleyeceğim o an yüzünüzü görmek istiyorum. Bakalım utanacak mısınız. Oyun içinde olan dost görünümlü şahsiyetler unuttuğunuz bir şey var, hatırlatırım size Allah doğrunun yanındadır. Ben doğru olmaktan makam mevki uğruna bile olsa vazgeçmeyeceğim biliyorum ve inanıyorum ki eğri belasını bulacaktır.

Kıymetli arkadaşlarım "Başkanım hayırdır ne oldu?" diye sormayın, neler olacağını zaman gösterecek kimseye bu konuda bir şey söylemeyeceğim ısrarcı olmazsanız sevinirim."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.