Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: "Rabbim Bir Daha Destan Yazdıracak Savaşlar Yaşatmasın"

KAHRAMANMARAŞ

İyi Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraşlılara üzüm hoşafı ikram etti.

Kahramanmaraş'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi büyük coşkuyla kutlandı.

Yurdun dört bir yanında kutlama etkinlikleri sürerken, Kahramanmaraş İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı da farkındalık oluşturma amaçlı hoşaf etkinliğinde bulundu.

Amaçlarının toplumda farkındalık yaratmak oldUğunu belirten iyi Parti Onikişubar İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, yüksek katılımdan dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Etkinlikleri kapsamında ecdadımızın 106 yıl önce hangi mücadeleler, hangi zorluklar ile bu vatanı müdafaa ederken, yine öğünlük kumanyalarından olan üzüm hoşafını Kahramanmaraşlı hemşerilerimize ikram edierek hem atalarımız için hem de kendimiz için dua istedik. Çok güzel geçen bir etkinlik sonrası halkımızın yoğun katılımı bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

Çanakkale’nin geçilemeyeceğini 18 Mart 1915 yılında tüm dünyaya bildiren ecdadımızın o zor günlerini bir nebze de olsa anlayabilmek ve bunu vatandaşlarımıza anlatabilmek için, farkındalık oluşturmak amaçlı yapmış olduğumuz hoşaf etkinliğine emek veren teşkilat üyelerime, katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ederim.

Bir farkındalık oluşturup bir nebze de olsa bu vatanın ne zor şartlarda kurtarıldığını hissetmemiz anlamında, toplumda bir farkındalık oluşturabildiysek ne mutlu bize.

Bu vatanın bir karış toprağı için bir damla kan akıtan, tüm şehitlerimize, atalarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Rabbim bu millete bir daha destan yazdıracak savaşlar yaşatmasın..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.