Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: Kollarımızı Açarak İktidara Yürüyoruz

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Mağralı ve Serintepe esnaflarını ziyarette bulundu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç esnafların sorunlarını dinleyerek, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası memnuniyetini dile getirdi.

Milletvekilleri olmamasına rağmen hedeflerinde kararlı olduklarını belirten Kılıç, "Onikişubat İlçe teşkilatı olarak Mağralı ve Serintepe mahallesindeki tüm esnaflarımızı gezdik hal hatırlarını sorduk. Belirlediğimiz hedeflere adım adım yol almanın mutluluğu içirisindeyiz. Belki bir milletvekilimiz yok ama 2 tane İlçe başkanı 1 tane il başkanı olarak yüreğine dokunmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Ziyaretlerimizden bir hayli memnun kalan esnafımızın bir nebzede yüzünün gülmesine sebep olduğumuz İçin bizlerde mutluyuz. Gördüm ki ve hissettim ki onların beklediği samimiyet bizde de o samimiyet yaşadığımız müddetçe olacak,bu gayret ve düşünce ile bizi çağıran milletimizin bu çağrısına kulak veriyor ve kollarımızı sonuna kadar açarak iktidara yürüyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.