Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: "Kaplıcaları Serbest Yaptınız, Esnafı Es Geçtiniz"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraş'ta Ilıca Kaplıcaları'nın açılmasını tepki göstererek esnafın yaşadığı sıkıntılarıdile getirdi.

Kahramanmaraş'ta alınan kararla Ilıca Kaplıca Tesisi pazar günü sokağa çıkma yasağında da faaliyet gösterileceği duyuruldu.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kahramanmaraş'ta pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanırken, kaplıca tesisi çalışmasını sürdürecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kahramanmaraş İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraş'ta esnafların mağdur olduğunu belirterek alınan karara tepki gösterdi.

Kılıç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu virüs sanırım kıyafetli HES Kodu ile girişin yapıldığı, bütün önlemlerin alındığı yerlerde bulaşıyor ama çıplak kapalı ortamda, saatlerce aynı ortamda bulunan insanların bulunduğu Ilıca Kaplıcaları'nda bulaşmıyor.

Arkadaş, 81 vilayeti son yaptığınız kongrede her şehre virüs dağıtarak kana buladınız. Şimdi de belediyeye ait olan kaplıcaları serbest yaptınız ama şehirdeki esnafı es geçtiniz. Diyecek bir şey bulamıyoruz. Milletin aklıyla dalga geçtiğiniz yeter artık.

Belediyeye ait işletmeyi açarak ILICA esnafına yaptığınız katkıyı takdire şayan buldum lakin benim Kahramanmaraş’taki diğer esnaflarım ne olacak? Belediyeye ait işletmeyi düşünürken, diğer esnafa yaptığınız haksızlık ne olacak? Bunu İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı olarak değil, bir vatandaş olarak soruyorum.

Hani kalkınma İÇİN yaptığınız adalette bile teraziniz bozuk. Bırakın artık bencil davranışları, ya hep ya hiç deyin. Sırf belediyeye ait işletmeyi açmak için diğer esnafa haksızlık yapmayın. Yeter artık, yeteri bilirseniz yeter... 

Her şeye gücünüz yetiyor. Türkiye’de ki bütün özel sektör işletmeler de dahil, 1 ay ödemeleri erteliyorum de, insanlar ödeme kaygısına düşmesin. Kapat 15 gün ülkeyi bitsin şu melet virüs, onu da yapmıyorsun.

Esnaf bitti bir de yaptığınız, aldığınız kararlarla haksız davranıyor, adaletten şaşıyorsunuz.

Sizi bir kere kalbinizi, vicdanınızı dinlemeye davet ediyorum. Allah rızası İÇİN bir kez verdiğiniz kararda adaletli olun..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.