Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: “Kadına Yönelik Şiddet Bitmeyen Ülkede Yaşıyoruz”

KAHRAMANMARAŞ

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, Kahramanmaraş'ta kadınlara 1000 adet karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı ve Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraş'ta kadın esnaflara ve vatandaşlara 1000 adet karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Doğan Murat Kılıç kadınlara yönelik çalışmalarının olduğunu belirterek, "Onikişubat İlçe Teşkilatı, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı ve İl Teşkilatı olarak, böyle bir etkinlik yaptık. Onikişubat Kadın Politikaları Başkanımız Şenay Tanır'ın öncülüğünde biz de bu programa destek vermek istedik." dedi.

"KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN BİTMEDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ"

Sosyete Pazarı'nda yapılan etkinliğin ardından açıklamasını sürdüren Kılıç, "Kadınlarımızın en çok mutlu olduğu yerde, onları en çok mutlu olacak davranışları sergiledik. Türkiye'de kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddetin bitmediği bir ülkede yaşıyoruz. Samsun'da maalesef bir kadınımıza yönelik şiddet vardı. İnsanlar artık korkuyorlar. Biz İyi Parti olarak başa geldiğimizde bu konuyla alakalı birçok çalışmalarımız var. Tüm kadınlarımızın, kadına şiddetin olmadığı bir ömür diliyorum. Biz de İyi Parti Teşkilatları olarak, elimizden geldiğince kadına şiddetin önlenmesi açısından her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

"ARTIK ŞİDDET KONUŞULMASIN"

İyi Parti Onikişubat Kadın Politikaları Başkanı Şenay Tanır ise, "İyi Parti Onikişubat Kadın Politikaları olarak, bütün kadınlarımızın bu değerli ve güzel günlerini kutluyorum. Bugün şiddet olmadan,cinayet olmadan güzel şeyler konuşmak istiyoruz. Burada da bunun için varız. İyi Parti ailesi olsrak 1000 tane karanfil dağıttık. İsteyen herkese kahve ikram ettik. Çok da güzel karşılandık, gayet sıkcak bir ortam oldu. Bugün burada biz ev sahibi olduk.Artık şiddet konuşulmasın, şiddet olmasın. Her şeyin güzel olduğu bir Kahramanmaraş ve her şeyin güzel olduğu Türkiye diliyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.