Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: "Esnaflarımız Dükkan Kapatıyor"

KAHRAMANMARAŞ

İyi Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Kahramanmaraş'ta pandemi döneminde zorluk çeken esnafların sorunlarını dile getirdi.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Kılıç, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında şu ifadelere yer verdi:

"Esnaf gezilerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bugünde Tekerek yolunda bulunan esnaflarımız ve alışveriş yapan halkımızla hasbihal edip sıkıntılarını dinledik.

Üzülerek söylüyorum ki bir çok zaman siftah yapamadan dükkan kapatan esnafımız var. Hükümetin ekonomi politikalarından bıkmış esnaf zor durumda. "Yıllarca vergilerimizle destek olduğumuz devletimiz, pandemi sürecinde doğru düzgün esnafına sahip çıkamadı" diyor, bizlere alınan vergilerin nerelere gittiğini soruyorlar.

Biz de bu sorulara Allah’ın izni ile devletimizin idaresini ele aldığımız da bu paraların nerelere harcandığının hesabını soracağımızı belirttik. İlkokulda sosyal bilgiler kitaplarında ülkenin gelir kaynaklarının tarım ve hayvancılık olduğu yazardı. Şimdi sayın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk beye okutulan kitapların içeriklerinde değişiklik yapıp, ülkenin gelir kaynaklarının milletten alınan vergiler ve yine millete yazılan cezalar şeklinde değişiklik yapmasını talep ediyoruz.

Malesef ülkenin gelir kaynakları şu anda sadece yazılan cezalar ve vergiler. Biz inanıyor ve vadediyoruz ki İYİ Parti iktidarında refah seviye Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç olmadığı kadar yüksek,dışa bağımlılık hiç olmadığı kadar az olacaktır.

Biz yine inanıyor ve hissediyoruz ki MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.