Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: "Bölge Halkı Su Kesintisinden Bıkmış Halde"

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç Fatmalı Köyündeki su sıkıntısını dile getirmek üzere yerinde incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Onikişubat İl Başkanı Ahmet Çabukel ,İl ve İlçe Yönetimleri ve İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç Fatmalı Köyündeki su sıkıntısını dile getirmek üzere yerinde incelemelerde bulundular. 

Av. Doğan Murat Kılıç sosyal medya paylaşımında:

"İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak Sayın İl Başkanımız Ahmet Çabukel ,İl ve İlçe Yönetimlerimizle birlikte Batı Köylerinden olan Fatmalı Köyündeki su sıkıntısını dile getirmek üzere yerinde incelemeler yaparak açıklamalar yaptık. Bölge halkı hakikaten çok elzem durumda su kesintisinden bıkmış bir bölge halkı var. Dört bir tarafı sularla çevrili bir şehirde şehir merkezine 8 km uzaklıkta olan bir mahalle de bu tarz sıkıntıların olması çok üzücü. Şehrimizde vatandaşlarımızın her sorunu ile elimizden geldiğince ilgilenip İYİ bir muhalefet yaparak iktidar partisine zorla hizmet yaptırıyoruz. İnşallah şuan İYİ bir muhalefet yaparak yaptırdığımız işleri gün gelecek İYİ Parti iktidarında bu tarz muhalefetlere gerek kalmadan yapacağız…" ifadeleri kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.