Kahraman TV

Doğan Murat Kılıç: '' Bir Kan Bir Can'dır''

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, partili partisiz birçok kişinin katılımı ile Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

 İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, partili partisiz birçok kişinin katılımı ile Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan Kılıç: ''İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde partili partisiz bir çok kişinin katılımı ile Kızılay kan bağış merkezine kan bağışımında bulunduk.Katılımın had Safada olması bizleri ve Kızılay İl Başkanlığını ziyadesiyle mutlu etti.Kan bağışında bulunmak üzere kan merkezine gelen tüm partililerimiz ve vatandaşlarımıza şahsım,teşkilatım ve Kızılay adına teşekkür ederim. Şu zamanlarda Kızılay’ın kan stoklarının neredeyse tükenme aşamasına gelmesi sebebiyle buradan tüm vatandaşlarımızı saat 20:00’dan sonra Kızılay’ın yeni yeri olan Yatılıbölge Opet Benzin istasyonu ile Tekerek Süha Erler Lisesi arasında kalan Yerine kan vermek için davet ediyorum unutmayın ki bir Kan bir Can demektir. Bu proğramın yapılmasında emeği olan tüm teşkilat üyelerime Başkan yardımcılarıma özellikle İlçe Sekreterimiz Fatih Kalaycı’ya Kızılay İl Başkanı Ökkeş Şerefoğlu beye teşekkür ederim.Rabbim yapmış olduğumuz her güzel hareketi dergahında kabul etsin.'' İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.