Kahraman TV

Dedeoğlu MS Beauty Yeni Yüzüyle Kahramanmaraşlıların Hizmetinde!

KAHRAMANMARAŞ

Dedeoğlu MS Beauty, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yerini düzenlenen törenle açtı.

Dedeoğlu MS Beauty, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerini düzenlenen törenle açtı.

Kuaförler Ve Berberler Odası Başkanı Ahmet Özkömeç şu ifadeleri kullandı;

"Şehrimizdeki bütün berberlerimizn, kuaförlerimizin ve güzellik salonlarımızın yanındayız. Bugün MS Salonumuzun Merve Hanım ve Said abim açılışını gerçekleştirdi. Bugün onlarla beraber olmaktan inanılmaz gurur ve mutluluyum.Çünkü Merve Hanımla Said abimin profösonel birleşme noktasında bugün bir aradalar. İki merkezimizi bir arada topladık. Yılların ustası Said abim ve akabinde de güzellik uzmanında da şehrimizin ışıldayan hanfendisi Merve Hanım, ikisinin bir araya gelmesi, iki esnafın bir arada tutup güzel işler yapacaklarından dolayı şehrimizede mesleğimizede odamızada katkı sağlayacaklar. Ben inanılmaz keyifliyim, inanılmaz mutluyum. Her ikisinin de eline emeğine sağlık rabbim hayırlı işler nasip ettsin inşallah."

Kuaför Said Bastırmacı şu ifadeleri kullandı;

"Başkanımın dediği gibi Kahramanmaraşımıza layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gelen bütün davetlilere teşekkür ediyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur."

Uzm. Estetisyen Merve Dedeoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Said Beyle güzel bir araya geldik. Sağolsunlar destekleriyle başkanıma her türlü desteği için teşekkür ederim. Maraşa yeni bir vizyonla yeni bir şeyle giriş yapıyoruz inşallah. Herşey daha güzel olacak. Güzellik merkeziydi artı bide kuaför alanımızı ekledik. Daha geniş daha kapsamlı, yani salona girildiği zaman bütün işlemleri rahatlıkla yapıp çıkabilecek müşterilerimiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.