Kahraman TV

Çiftçioğlu: “Kahramanmaraş'ta modern ve akılcı yaşam alanları tasarlıyoruz”

KAHRAMANMARAŞ

Mimar Hüseyin Çiftçioğlu, iki yıllık yurt dışı eğitim ve şantiye deneyimi sürecinden sonra yurda döndü ve Kahramanmaraş’ta kendi şirketini kurdu.

Mimar Hüseyin Çiftçioğlu, iki yıllık yurt dışı eğitim ve şantiye deneyimi sürecinden sonra yurda döndü ve Kahramanmaraş’ta kendi şirketini kurdu.

Yurt dışında eğitim gördükten sonra memlekete dönen Mimar Hüseyin Çiftçioğlu, Kahramanmaraş’ta çalışma kararı aldı. Çiftçioğlu, ‘2HÇ Mimarlık’ adı altında kurduğu şirketi ile bilgi ve birikimlerini Kahramanmaraş’a aktarma amacı taşıdığını söyledi. Konuya ilişkin Kahramantv’ye konuşan Mimar Hüseyin Çiftçioğlu, gelecek planlarını ve projelerini şöyle anlattı:

“BU KARARI ÜNİVERSİTE YILLARINDA ALMIŞTIM”

“Kahramanmaraş’a taşınma ve burada mimarlık hizmeti vermeyi daha üniversite yıllarında iken almıştım. Daha donanımlı bir mimar, bir birey olarak ülkeme ve halkıma hizmet etmeyi istiyordum. Üniversiteyi bitirip, iki yıl yurt dışında çalıştıktan sonra ülkeme döndüm ve 1 Nisan 2021 yılda 2HÇ Mimarlık Ofisi’ni kurdum.

“AMACIM YENİ BİR MİMARİ AKIM ÇIKARMAK”

7 yıllık yurt dışı eğitim ve şantiye sürecinden sonra Kahramanmaraş’a gelerek kendi şirketimi kurdum ve burada yönetici olarak çalışmaktayım. Bu süre zarfında yurt dışında çalıştığım projelerde edindiğim bilgi ve birikimleri kendi şehir anlayışı ve kent yapımıza katarak ortaya yeni bir mimari akım çıkarma gayesindeyim. 2 HÇ Mimarlık Ofisi olarak; ruhsat projeleri, eküler vizyon tasarımları, kütle uygulama projleri ve anahtar teslim hizmetleri veriyoruz.

MODERN VE AKILCI YAŞAM ALANLARI

Genç bir mimar olarak ‘Kahramanmaraş’tan dünya’ya slagonu ile çıktığım bu yolda; hedeflerim önce şehrimizin daha yaşanabilir bir çevreye ve mimari dizayna sahip olmasıdır. 2HÇ Mimarlık’ın kuruluş amacı; modern ve daha akılcı yaşam alanları tasarlayıp hayata geçirmesidir. Hayatınızın her alanını kolaylaştırıcı çözümler üreterek sizlere daha rahat bir hayat sunmasıdır.

“MİMARLIK; MEKÂNI DÜŞÜNCEDE YARATMAKTIR”

Bence mimarlık, mekânı düşüncede yaratmaktır, var olmayan bir nesneyi önce düşüncenizde sonra kâğıtta sonra da yapıya çevirmek gerekmektedir. Kaliteli ve modern tasarımların başında gelen bu ilkeler, bizlere daha yaratıcı fikirler vermektedir. 2HÇ Mimarlık, bu fikirler doğrultusunda Kahramanmaraşlılara daha kaliteli yaşam alanları sunmak için var. Güvenilir ve özveri sahibi ekiplerimizle Kahramanmaraş’ın yaşam alanlarını tasarlamak için varız.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.