Kahraman TV

Celalettin Güvenç, Aday Adaylığı İçin Halkı Referans Gösterdi

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için müracaatını gerçekleştiren 26 - 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, aday adaylığı için referans olarak halkı gösterdi.

Yerel seçim heyecanının başladığı günlerde AK Parti’de aday adayı olmak isteyenler için başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü sona erdi. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 5 isim, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlıkları için de 7'şer isim olmak üzere toplam 19 aday adayı başvurusunu tamamladı. Bu isimlerden biri de Büyükşehir aday adayı 26-27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç oldu. Güvenç, daha önceki görev yaptığı yerlerde halkın sorunlarıyla yakından ilgilenerek vatandaşın sevgisini kazanmıştı.

GÜVENÇ, HALKA HİZMET İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU

Devletin önemli kademelerinde görev yapan Celalettin Güvenç, halka hizmet için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip oldu. Erzurum, Manisa, Şanlıurfa Valiliği, daha sonrasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Güvenç, aday adayı başvurusunda bulunurken halkın kendisini cesaretlendirdiğini belirterek, şeffaf bir yönetimle Kahramanmaraş’ı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.