Kahraman TV

Cansever: Liyakatsiz atamalar yüzünden iş barışından uzak bir bayram kutluyoruz!

KAHRAMANMARAŞ

Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Cansever 1 Mayıs dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, "Emeğin ve emekçinin yok sayıldığı, artan fiyatlar karşısında alım gücünün kaybolduğu bayram kutluyoruz." dedi.

Cansever mesajında: "Emeğin ve Emekçinin yok sayıldığı, artan fiyatlar karşısında alım gücünün kaybolduğu bir Emek Bayramını kutluyoruz. Liyakatsiz atamalar yüzünden iş barışından uzak bir bayram kutluyoruz. Mobbingin tavan yaptığı bir köle düzeninde bayram kutluyoruz.Hakların verilmediği, Adaletin teslim edilmediği bir bayram kutluyoruz.

"GAYRETİMİZ DAHA GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN"

Genel Sağlık İş Sendikası olarak tüm bu olumsuzluklarla yılmadan korkmadan mücadele ederken, meydanlarda ve Adliye koridorlarında haksızlıklara karşı yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu kadar olumsuzluk içerisinde yinede geleceğe umutla bakıyoruz.Daha güçlü yarınlar, daha güzel bir Türkiye için gayretlerimiz.
Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın Emekçiler,Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz, Yaşasın Genel Sağlık İş Sendikası. Tüm Halkımızın 1 Mayıs Emek ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.