Kahraman TV

Cansever: "Canilerin Yaptığı Yanlarına Mı Kalacak?"

KAHRAMANMARAŞ

Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Mehmet Cansever, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları hakkında açıklama yaptı.

Sağlık çalışanlarına yapılan şiddettin önüne acilen geçilmesi gerektiğini vurgulayan Cansever: "Bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamış canilerdir. Bizler hizmet için orada çalışıyoruz. Evlatlarının bakmadığı anne babalara bakıp tedavi ediyoruz, gece gündüz kar, kış demeden kendi hayatımızı riske ederek hizmet sunuyoruz. Ama maalesef gazetelerde her gün iki, üç tane sağlık çalışanı arkadaşımıza şiddet haberi okuyoruz.”

İNSAN CANI BU KADAR UCUZ MU?

Adalet sistemini de anlamıyoruz, hamile arkadaş tekmeleniyor, doktorlarımızın kolu kırılıyor, zanlılar önce serbest bırakılıyor, sonra kamuoyu tepkisi ile tekrar yakalanıyor. İnsan canı bu kadar ucuz mu?

Kamuoyu tepki vermese bu canilerin yaptıkları yanlarına kâr mi kalacak?

Genel Sağlık İş Sendikası Olarak, Haksızlığa uğrayan tüm çalışanlarımızın üyemiz olsun, olmasın daima yanındayız. İnternet sitemizde online başvuru butonu koyduk. Haksızlığa uğrayan çalışanımız bize başvurduğu zaman acilen hukuk birimimiz devreye giriyor.

Adalet yerini bulana kadarda konunun takipçisi oluyoruz.

Kınamakla, boş sözlerle bu değirmen dönmez, herkes hak ettiği cezayı anında almalı. Hükümetten sağlıkta şiddeti durduracak yapıcı ve kararlı adımlar bekliyoruz.

İki alkışla geçiştirilen, havada kalan, reklam kokan sözlerden bıktık.

İnsanca yaşamak ve çalışmak istiyoruz artık." İfadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Hak hakikat 2 Yıl Önce

Saglikcinin yaptığı yanına kalacak mı peki. Devleti arkasına alıp vatandaşa herturlu hakereti aşağılamaya yapsınlar buda onların yanına mi kalsın. Vali kararı ile soruşturma acilabiliyor. Vatandaştan birfarklari yok. Hiçbir hasta ve hasta yakını keyfiyetle doktor hemşire dovmemistir...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.