Kahraman TV

Büyükşehir'den Açıklama: Soruşturma Başlatıldı!

KAHRAMANMARAŞ

Dün akşam saatlerinde otobüste yaşanan olayla ilgili, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı ve vatandaşa hakaret eden otobüs şoförü hakkında soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi dün akşam saatlerinde Boğaziçi Mahallesinde, bir halk otobüsünde meydana gelen olayla ilgili kamuoyu açıklaması yaptı.

Otobüs şoförü ile yolcunun tartışması, büyük tepki toplarken Büyükşehir Belediyesi zaman kaybetmeden olay hakkında soruşturma başlattı. 

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Dün akşam 21.52 sularında Özel Halk Otobüsünde gerçekleşen olayla ilgili olarak birimlerimiz aktif bir şekilde çalışmaktadır. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu seyahat edebilmeleri için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (1)

Murat 5 Yıl Önce

Hele serbes karta şöförler d3vamlı laf vuruyorlar şöförler kanunları ögrenmesi gerekli devletin verdigi imkanları biz engelliler yararlanıyoruz saygılarla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.