Kahraman TV

Büyük Birlik Partisi, Ekinözü İlçesi Belediye Başkan Adayını Açıkladı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP), belediye başkan adayını resmi olarak duyurdu.

Ekinözü ilçesinde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP), belediye başkan adayını resmi olarak duyurdu. BBP aday olacak ismin Rahmi Toraman olduğunu bildirdi. Toraman, Ekinözü ilçesinde büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılandı. İlçenin sorunlarının çözümüne yönelik projeleri ve vizyonu, halkın beklentilerine yönelik çizeceği yol, seçim süreci boyunca merak konusu olacak. 

Rahmi Toraman Kimdir?

İki üniversite mezunu olan Toraman, meslek hayatına öğretmenlikle başladı. Daha sonra Ekinözü Kaymakamlığı'nda Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak görev yaptı. Toraman, 1980 yılında doğdu ve ilkokul ve ortaokul eğitimini Ekinözü ilçesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi'nde yükseköğrenimine devam etti ve ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde eğitim aldı. Eğitim hayatını başarıyla tamamladıktan sonra memleketi Ekinözü'ne geri dönerek ilçenin kalkınması ve gelişmesi için önemli adımlar attı.


Rahmi Toraman, BBP'nin Ekinözü Belediye Başkan adayı olarak ilçe halkının karşısına çıkarak adaylığını açıkladı ve desteklerini istedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.