Kahraman TV

Bir Kitap, Bir Çocuk; Bir Çocuk Bir Umut

KAHRAMANMARAŞ

Merkezi Kahramanmaraş’ta Bulunan ve 2 yıldır Dernek faaliyetlerine devam eden Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği ‘’Bir Kitap, Bir Çocuk; Bir Çocuk Bir Umut ‘’ adı ile başlattığı kitap toplama kampanyasını sonuçlandırdı. Kitaplar Kahramanmaraş Şahinkayası İlk ve Orta Okulu'na başarı ile ulaştırdı.

17 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleştirilen faaliyette , Toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitapların yanı sıra öğrencilerle de bir araya gelen Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği ekibi Okula Kütüphane kurma Faaliyetinin ardından Hep birlikte Kahvaltı yapıp Gezi alanlarını keşfederek, Farkındalığın sadece içsel bir güdüm olmaktan ziyade hep birlikte daha güzel bir hal alacağını yine göstermiş oldu.

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜREKLİLİK ARZEDECEK"

Şairler kenti kahramanmaraş’ta oıkumanın, okuduğunu anlamanın ve bu anlamı başkalarına da aktarmanın peşinde olan, şehrin kültürel dinamikleri ile özdeşleşen Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Proje Koordinatörü olan Osman Hulusi Üzüm; Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Güzel sürprizlerle bu şehirde farklı ve daha kurumsal çizgide Sosyal sorumluluk Faaliyetleri gerçekleştireceğiz kısmet olursa, yapılanma ve süreklilik arzedecek çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor umarız meyvelerini çok kısa bir zamanda toplayacağız . Görünen veya görünmeden bizlere destek olan, gölgelerini bir an olsun bizden gizlemeyen ve bu sosyal sorumluluk faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

"ULAŞIM SIKINTISI ÇEKEN OKULLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ"

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İ.İ.B.F Dekanı Prof.Dr Mustafa Taşlıyan ise, "Bizler sınır köylerinde, eğitim ve eğitime ulaşım sıkıntısı çeken okullara gitmeyi, onların sıkıntılarını dinleyip elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce faydalı olmayı misyon edinmiş insanlardan oluşan bir ekibiz. Maddi materyaller ile öğrencilere bir nebze faydamız dokunuyor olsa da onlara rol model olabilecek insanların sıcak kucaklaşmaları, genç arkadaşlarımızın zihinlerinde geleceğe yönelik daha etkin bir bilinç oluşturacaktır diye düşünüyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz ve gerçekleştirmek için çaba sarfettiğimiz bu ve bunun gibi faaliyetlerle de hem üniversitemizde öğrenim hayatına devam eden gençlerin hem de onların uzattığı eller ile Üniversite yolunda ilerleyen genç arkadaşlarımızın birlikteliği şehrimize ve Üniversitemize farklı bir hava katacaktır diye düşünüyoruz’’ dedi .

NEREDE KALMIŞTIK?

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Üyelerinden ve bu faaliyette üstün bir özveri gösteren Ünal Bilginer ve Dilan Bilhan’ın ‘’Nerede kalmıştık?’’ sorusu üzerine yüzlerde gülümseme oluşurken ,Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği, Kahramanmaraş Eurodesk, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Topluluğu’nun da katılımı ile gerçekleşen Kütüphane kurma faaliyeti, Kahramanmaraş Şahinkayası Kalesine tırmanış ve Kahramanmaraş Döngel Mağaralarına gezi sonrasında Kahramanmaraş merkeze dönüş eğlenceli bir şekilde son buldu . 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.