Kahraman TV

Bertiz Festivali Başlıyor

KAHRAMANMARAŞ

Bertiz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Bertiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Bertiz Spor Kulübü organizasyonunda Bertiz'de 5-6 Ekim tarihlerinde Festival düzenlenecek.

Bertiz Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bertiz Spor Kulübü ile Bertiz Karamanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Bertiz Masere Günleri Festivali, 5-6 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu sene ilk gerçekleştirilecek olan festival, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında (Kıbrıs Meydanı) 5 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

Hapısa pişirimi, cevizli sucuk batırılması, bastık serimi ve ikramların yer alacağı festival, Kahramanmaraşlı sanatçılar Avniye ve Adem Şahin konserleriyle şenlenecek.

6 Ekim Pazar günü saat 13.00’da devam edecek olan festivalde yine Kahramanmaraşlı sanatçılardan Maraşlı Çınar, İsmail Bolat ve Müslüm Dertli Kahramanmaraşlıların festival sevincine ortak olacak.

Bertiz Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yapılan açıklamada tüm Kahramanmaraş halkı festivale davet edildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.