Kahraman TV

Bayazıt: "Kahramanmaraş Diğer Şehirlere Göre Ucuz Kalıyor"

KAHRAMANMARAŞ

MFM Vizyon Yöneticisi Mehmet Bayazıt, pandemi döneminde dünyada yaşanan üretim eksikliğinin, gıda fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Tüm dünyada pandeminin etkisi sürerken başta gıda olmak üzere birçok sektörde üretim faaliyetlerini ciddi oradan etkiledi.

MFM Vizyon Yöneticisi Mehmet Bayazıt, dünyada üretimin olmamasından ötürü yaşanan fiyat artışlarının normal olduğunu belirtti.

Pandemi döneminin gıda sektörünü de etkilediğini belirten Mehmet Bayazıt, "Pandemi döneminde tüm dünyada üretim zorlaştı. Buğday fiyatları 2,80 tl iken 3,80 tl'ye çıktı. Buğdayın dünyadaki pazarı böyle iken makarna fiyatlarının yükselmesi normal." dedi.

"KAHRAMANMARAŞ DİĞER ŞEHİRLERE GÖRE UCUZ"

Tüketimin her geçen gün artmasıyla üretimin de bir o kadar azaldığına değinen Bayazıt, "Türkiye'den turşu, reçel gibi ürünlerde ihracatımız var. İhracat yurt dışnda değerli olduğu için doğal olarak iç pazarda da fiyatları artırıyor. Kahramanmaraş bu konuda şanslı. Başka şehirlere gittiğinizde Kahramanmaraş'taki fiyatlar daha iyi anlaşılıyor. Kahramanmaraş'ta doldurduğun sepeti Gaziantep'te yüzde 10 daha fazla doldurursun." ifadelerini kullandı.

MFM Vizyon'un her geçen gün geliştiğini belirten Mehmet Bayazıt, ürünün 48 saat içerisinde müşteriye ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.