Kahraman TV

Batan Kafkametler Gemisinde Bulunan Kahramanmaraşlı Nacar'dan Hala Haber Alınamıyor

KAHRAMANMARAŞ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde limandan çıktıktan sonra mendireğe çarparak batan "Kafkametler" adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'dan 19 Kasım tarihinden beri haber alınamıyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde limanın hemen dışında fırtınaya yakalanan ve irtibat kesilen Kafkametler isimli kuru yük gemisini ve kayıp 11 personelini arama çalışmaları, 10 gündür devam ediyor.Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Kahramanmaraşlı Mustafa Nacar, olay anında ailesine mesaj atarak helallik istemesi ile gündeme gelmişti. Acılı aile 19 Kasım tarihinden bu yana ümitli bekleyişini sürdürüyor.

Son Mesajın Ardından Bir Daha Ulaşılamadı

Gemide telsizci olarak görev yapan ve kayıp olan mürettebattan Mustafa Nacar'ın kardeşi Ahmet Nacar, ağabeyinin en son babasına ''Hakkınızı helal edin gemi karaya oturdu. Batıyoruz'' yazılı mesaj gönderdiğini ifade etti. Mesajın ardından defalarca kez telefonla aramalarına rağmen ağabeyine bir daha ulaşamadıklarını belirtti. Mustafa Nacar’ın Eşi Nihal Nacar ise biran önce bulunmasını istediklerini söyleyerek doğru bilgiye ihtiyaç duyduklarını ifade etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.